Broj poruka : 18 Datum rođenja : 26.06.1997 Datum upisa : 26.08.2010 Godina : 27
Ako misliš da je to još jedan od role-playing foruma, varaš se ;). Drugačiji je od drugih jer ovdje možeš putovati na razne destinacije, imati svoju hotelsku sobu, raditi na poslu i zarađivati, ići u shopping, učiti u srednjoj školi, ići na razna događaja, sudjelovati na raznim školskim natjecanjima, družiti se sa drugim zvijezdama tj. članovima, naravno zabaviti se i uživati, i još puno toga.. Forum je nov, pa bi te molila da se registriraš i pomogneš da forum bude što bolji i uspješniji.. ;) [You must be registered and logged in to see this link.]
Broj poruka : 40 Datum rođenja : 01.11.1996 Datum upisa : 30.08.2010 Godina : 28 Lokacija : U sedmom nebu
Kontakt Samir kaze: Koju cemo onda i pitaj ti Samre jer mi ne pričamo Kontakta HaaNaa kaze: Stoooo???? Kontakt Samir kaze: Jer je krava Kontakt HaaNaa kaze: Stooo??? Vidi samo koliko sam se puta ponovila zbog tebe i to samo riec stooo :P Kontakt Samir kaze: :D Neka neka i treba :P Pitaj nju nek ti onaobjasni Kontakt HaaNaa kaze: A jeste dosadni pitaj ovog pitaj onog necu sad nikog ni ne zanima me :P Sutra se ti liepo nacrtaj na probi i ti i Samra Dosade Bozije :P
Broj poruka : 5 Datum rođenja : 28.02.1990 Datum upisa : 10.10.2010 Godina : 34
[You must be registered and logged in to see this link.] Vesti,Muzika,Filmovi,Serije,Emisije,Knjige,Sport,Misterije,Magija,Astrologija,Automobili,Nauka,Erotika.....